Gevulde paprika met tonijnsalade

Gevulde paprika met tonijnsalade

Ingrediënten:

  • 1 komkommer
  • 2 groene uien
  • ½ kopje mayonaise
  • ¼ kopje augurksappen
  • 2 blikjes tonijn (360g)
  • 2 groene paprika's

Aantal personen: 2 tot 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen stemmen)
Laden...

Het recept voor de gevulde paprika met tonijnsalade is zeer geschikt voor de lunch. De maaltijd is snel klaar en kost relatief weinig geld. Je hebt namelijk maar enkele ingrediënten nodig zoals de paprika, tonijn en groenten. In dit recept worden er komkommer en uien gebruikt, maar je zou ook tomaat of augurken kunnen nemen. De gevulde paprika met tonijnsalade bevat overigens wel augurksappen. Deze zorgen net voor dat beetje extra smaak.


Bereiding Gevulde paprika met tonijnsalade:

In 15 minuten heb je de gevulde tomaten met tonijnsalade bereid. Deze maaltijd is zeer makkelijk klaar te maken en je hoeft absoluut geen keukenprinses te zijn. Het tonijnsalade recept maakt uiteindelijk 4 porties.

1. Open de twee blikjes en laat de tonijn enkele minuten uitlekken.
2. Hak de komkommer in stukjes en snijd de uien fijn.
3. Snijd de groene paprika’s in de lengte doormidden. Verwijder vervolgens de zaden en het membraam.
4. Roer de mayonaise, augurksappen en tonijn in een kom.
5. Meng daarna de komkommer en ui door de tonijnsalade.
6. Lepel de tonijnsalade in de vier halve paprika’s.
7. Serveer onmiddellijk voor het beste resultaat.

Tip: Om de gevulde paprika met tonijnsalade gezonder te maken, kun je wellicht de mayonaise weglaten. Eventueel door een light-variant of yoghurt vervangen.


Deel dit recept!


Recept door:

Laat een reactie achter: